archives

Epsom zout, 250 gram Posted by: Rob Los

Epsomzout is magnesiumsulfaat. Door het zout in een voetenbad of ligbad te gebruiken, neemt de huid de magnesium op. Magnesium is goed voor het ontspannen van spieren en het verwijden van bloedvaten, waardoor de bloeddruk lager wordt. Als laxeermiddel is het te gebruiken door 1 eetlepel in een glas lauw water op te lossen en...
Read More

Keltisch zeezout Posted by: Rob Los

Keltisch zeezout wordt gewonnen in de Guérande ten zuiden van Bretagne in Frankrijk. De Kelten gebruikten dit gebied 1000 jaar voor Christus al om zout te winnen, vandaar de naam. Het zout bestaat uit 89% natrium chloride en 11% mineralen en sporenelementen.  De 11% mineralen en sporenelementen bestaat uit de 84 mineralen en sporenelementen zoals...
Read More

Himalaya zout, 250 gram Posted by: Rob Los

Licht roze Himalaya zout uit Pakistan. Dit zout bevat 96% natrium Chloride en 4% mineralen en sporenelementen, is een droog zout en kan daarom heel goed in de zoutmolen. Deze 4% bestaat uit de 84 mineralen en sporenelementen zoals dat in zeewater zit. Er is keuze tussen grove en fijne korrels.
Read More

Baking Soda, pak 454 gram Posted by: Rob Los

Het Westerse voedingspatroon werkt lichamelijke verzuring in de hand. Met name alcohol, suikerhoudende voeding, witmeelproducten, rood vlees en te veel koffie verzuren het lichaam. Baking Soda is eenvoudig middel om ons lichaam te helpen ontzuren. Een halve theelepel oplossen in een glas water per dag, helpt met ontzuren c.q. het verhoogt de PH-waarde, waardoor ontstekingen...
Read More